Ponedeljak, Oktobar 11, 2010

Sramne igre Liverpula

Secam se kada me je fudbalski klub Liverpul prvi put odusevio. Tada sam imao osam ili devet godina. Par godina kasnija, ljudi su slobodno mogli da me nazovu fanatikom. Skupljao sam majice, salove, dukseve, ambleme sve vezano za gore pomenuti fudbalski klub. Kasnije kada sam malo "ostario" skupljanje stvari je malo splasnulo ali ljubav prema kubu nikad.

Secam se kada je Liverpul igrao finale Lige Sampiona protiv Milana bio sam spreman da se kladim sa jednim drugarom u 50 eura da ce Liverpul pobediti. Secam se euforije koju sam doziveo kada je Dudek odbranio penal Sevcenku, nezaboravan momenat u zivotima navijaca velikog kluba.

Ali ovo sto se desava me je stvarno smorilo. Gledam Liverpul kako gubio od proslogodisnjeg drugoligasa Barnlija. Gledam Dzerardovo lice kao da zeli da zaplace nad celom situacijom u klubu.

Moje licno misljenje je da je ceo ovaj sunovrat krenuo pre 2 godine. Sada vec legendarni trener Rafael Benitez je posle osvojene Lige Sampiona i reprize finala iz 2007. godine, je poceo naglo da menja misljenje. U nekoliko narednih utakmica Benitez je izrotirao cak 19 igraca kroz prvu postavu. Svima se cinilo da se u Liverpulu nesto kuva. Jos su pride i navijaci da poceli da se bune, da protestuju protiva Amerikanaca vlasnika.

Vratimo se u danasnji dan. Redjaju se porazi, neresene utakmice, a opravdanja niko ne iznosi. Samo cujemo izvinjenja igraca a ne vidimo nikakva poboljsanja u igri. Mislio sam da ce mi bar neke sitnice biti jasnije vremenom ali izgleda da nisu. Jedino nam ostaje da se nadamo da ce ulozeni novac za pojacanja da se isplati i da ce igra da se poboljsa.

:)

[Odgovori]

Experimental writing is any composition that goes outside the limits of ordinary expert, journalistic, scholastic, or specialized types of writing, ordinarily recognized by an accentuation on story create, character improvement, and the utilization of abstract tropes or with different conventions of verse and poetics.

Comment by essay writing service reviews (10/04/2016 10:53)

Dodaj komentar

Dodaj komentar





Zapamti me